Правила на играта за посещение на 100-те национални обекта

ЦЕЛИ НА ИГРАТА

Месечната ни игра за посещения на 100-те национални туристически обекта има за цел да стимулира потребителите да посещават обектите, да се запознаят с интересни факти за тях и за историята и културата на България, както и да повиши интереса към туристическите обекти чрез популяризирането им.

УЧАСТИЕ В ИГРАТА
Потребителят се отбелязва, че е посетил даден обект по един от следните начини: сканиране на QR кода от табелката на iLoveBulgaria на съответния обект; ако обектът няма табелка – въвеждане на Код iLove100 към офертата ни за обекта

ОБЕКТИ

Обектите можете да видите на картата в мобилното приложение iLoveBulgaria. Филтрирайте по категория „100 национални туристически обекта“. Списък с обектите по области и подробна информация за всеки обект – информация, снимки, цени и работно време, можете да видите и от интерактивната карта на началната страница на сайта ни.

СКАНИРАНЕ И ОТБЕЛЯЗВАНЕ

За да се счита за успешно посетен даден обект, трябва да сте в радиус от 500 метра от него, за да се отчете в системата ни сканирането или въвеждането на Кода. Трябва да включите локацията на телефона си, за да може системата ни да Ви „засече“, че сте в близост до обекта. Ако на началния екран на приложението имате синя лента – натиснете я, за да активирате локацията си.
Офертите в приложението за обектите, на които нямаме табелки с QR код и отбелязването на посещение става чрез въвеждане на Код iLove100, са видими само когато сте в непосредствена близост до съответния обект. Филтрирайте обектите по разстояние, за да видите най-близките обекти първо.

КЛАСИРАНЕ

Първите трима в класацията се определят на база брой посетени обекти в календарния месец. Броят се посетените уникални обекти – например, ако посетите някой от обектите 2 или повече пъти в рамките на един календарен месец, в класацията ще се брои като един. Победителите се обявяват във фейсбук страницата на iLoveBulgaria в началото на следващия месец календарен месец.
НАГРАДИ
Награди получават първите трима в класирането. те са предоставени от iLoveBulgaria или партньори.


Изтеглете мобилното приложение iLoveBulgaria