iLoveBulgaria – Първата национална дигитална платформа за туристическия бизнес

Министерството на туризма съвместно с английската технологична компания Horizon Software Solutions създадоха официалната маркетингова интерактивна Платформа и мобилно приложение iLoveBulgaria. Тя предоставя информация както за забележителностите на държавата, така и информация за предложенията на бизнесите свързани с туризма, културата и историята.

Благодарение на Платформата имаме възможност да приложим ефективен национален маркетинг на България като целогодишна туристическа дестинация, да стимулираме посещенията на туристическите обекти и подпомогнем туристическия бизнес. Нашата цел е да дадем на малкия и среден бизнес способността да се конкурира по-ефективно на пазара, използвайки интелигентни реклами и нови технологии, които да са лесни за използване и финансово достъпни. iLoveBulgaria промотира техните продукти и услуги чрез съвременни технологии, социални медии и ежедневно онлайн присъствие достигащи до стотици хиляди граждани и туристи, в това число:

• Мобилно приложение iLoveBulgaria на 13 езика
• Фейсбук и Инстаграм профилите на iLoveBulgaria
• Viber чатбот, който е интегриран с iLoveBulgaria и е един по първите в България

Мобилното приложение iLoveBulgaria предлага на жителите и посетителите на България неповторимо клиентско преживяване посредством атрактивни оферти и разнообразни програми за лоялност. В Платформата е включен пълния списък на 100-те национални туристически обекта. Всеки от тях разполага със специално изработена табела с уникален QR код, която може да се сканира с мобилно устройство. Така туристът ще получава информация и реклама за обекта и паралелно с това печели бонус точки, срещу които получава и поощрителни награди.

Присъединявайки се към Платформата iLoveBulgaria, бизнесът ще допринесе и за развитието на туризма в нашата страна.

Източник: www.akgb.bg


Изтеглете мобилното приложение iLoveBulgaria