Научете повече за балнеотуризма в България!

Освен с красивата си природа България е уникална и със своите минерални извори и модерни СПА центрове.
Към момента са открити повече от 600 находища с 1600 минерални извора, като над 80% от тях имат лечебни свойства и температурата на водата им достига до 101 градуса.
балнео и спа туризъмВ страната ни, както вече споменахме се намират едни от най-красивите СПА дестинации, които ще Ви накарат да забравите за всичко около Вас. Непременно ще се оттърсите от напрегнатата работна седмица, натрупания стрес от забързаното ежедневие или просто да се поглезите заслужено с пълноценен релакс в компанията на любим човек. Без да се замисляме понякога прекарваме много време концентрирайки се в проблемите си, като забравяме за самите нас. Припознахте ли се в тези редове? Независимо от отговора е време за нещо различно. Поглезете се с най-доброто, което заслужавате.
СПА центровете са разположени на най-красивите и спокойни места, като това ще Ви подари несравним уют и зареди с нови сили. Кой ли би отказал цял куп релаксиращи удоволствия за уикенда?

Едни от най-известните балнеокурорти известни със своите лечебни води са Велинград, Девин, Павел баня, Хисаря, Костенец, Вонеща вода, Баня (Разлог), Поморие, Вършец, к.к. Златни пясъци, к.к. Албена и др. На тези и много други места са изградени модерни СПА центрове, които привличат туристи от цял свят по всяко време на годината.

Нашето предложение към Вас за един страхотен уикенд е HOT SPRINGS MEDICAL & SPA HOTEL – новият дом на минералната вода. Разположен в село Баня (Разложко), място известно с термалните си и лековити води.
В HOT SPRINGS MEDICAL & SPA HOTEL се използва само чиста минерална вода в СПА центъра и Уелнес процедурите, както и за всички Медицински и оздравителни лечения.
Насладете се на активна почивка, отлични лечебни и релаксиращи процедури в полите на три планини. На Ваше разположение са външни и вътрешни басейни (36 градуса) специално проектирани със зона за деца.

Повече за HOT SPRINGS MEDICAL & SPA HOTEL може да намерите тук.

Избягайте от шума на града! Отдайте се на уникално преживяване в едно с природата.