Игра с награди в Банско по време на Банско филм фест 2017

Докато се наслаждавате на един от най-интересните фестивали в града – “Банско Филм Фест”, можете да опознаете българската история и култура, като посетите невероятните забележителности и музеи в Банско. От 22-ти до 26-ти ноември можете да спечелите един от три исторически пътеводителя “Столиците и градовете на българските царе и патриарси”, за да се потопите в миналите векове и славата на българските столици и градове.

Само трябва да сканирате QR кода от iLoveBulgaria табелките на 3 избрани от Вас обекта в Банско. Можете да изберете от следните обекти:
Къща музей “Никола Вапцаров”; Къща музей “Неофит Рилски”; Веляновата къща; Храм “Света Троица”; Постоянна изложба на Банската художествена школа. Табелките ни се намират до входовете на обектите.

Сканирането на QR кода става с мобилното приложение iLoveBulgaria, което можете да инсталирате от следните линкове:

Androidhttps://goo.gl/v8atg8
iOS:https://goo.gl/z5mEQJ

Тримата победители ще бъдат обявени на 27-ми ноември на официалната Facebook страница на iLoveBulgaria.

А ако посетите посетителския център в читалище “Никола Вапцаров” и щанда на Министерството на туризма, можете да спечелите и други награди от iLoveBulgaria. Очакваме ви в Банско!

За Банско Филм Фест

Bansko Film FestОт 22 до 26 ноември град Банско ще е домакин на 17-тото издание на БанскоФилмФест – Най-големият филмов фестивал за екстремни спортове, планини и приключения в България. Фестивалът ще предложи на публиката от България и чужбина едно уникално изживяване в неповторим формат – катерене, алпинизъм, фрийрайдинг, екстремно колоездене, каяк, гмуркане, сърф и др. Ще се срещнете с най-добрите и актуални приключенци и ектремни личности в света. Над 15 презентации и workshop-ве ще бъдат изнесени от чуждестранни и български гости. Десет изложби ще украсят фоайетата на фестивалният център. Над 350 деца ще открият света на екстремните дейности и пътешествията в програмата БанскофилмфестKIDS. Събитието е под патронажа на Министъра на туризма Николина Ангелкова. Всички прожекции и презентации ще се проведат в град Банско, Читалище „Никола Вапцаров“ и в кино-залата на Посетителския информационен център, а входът е напълно свободен! Очакваме Ви в планинарския център на България – Банско, в сърцето на Пирин планина, далеч от големия и шумен град, за да се слеем в едно приключение, наречено – БанскоФилмФест!


Изтеглете мобилното приложение iLoveBulgaria