Участието на iLoveBulgaria на изложението Holiday & SPA в София

През изминалата седмица – в периода 14-16 февруари 2018 г., част от екипа на iLoveBulgaria взе участие в най-голямото международно туристическо изложение в България – Holiday & SPA в София. Участваха близо 400 изложители – общини, национални и регионални туристически сдружения, туроператори и туристически агенции, хотели, балнеологични курорти и спа центрове, пътнически агенции и авиокомпании, винопроизводители. На изложението бяха представени нови туристически продукти, проведоха се срещи и се обмениха нови идеи в посока развитие на туристическия бизнес в страната и чужбина.

Екипът на iLoveBulgaria се включи активно на щанда на Министерството на туризма, събрал над 20 изложители. Нашият екип бе част и от представителите на щанда на Община Варна, на който бяха подготвени разнообразни игри и изненади. Посетителите на изложението Holiday & SPA се запознаха с мобилното приложение iLoveBulgaria и участваха чрез него в томболи за различнни награди.

Истинско удоволствие за посетителите бе нашия iLoveBulgariaTour – всеки желаещ имаше възможност да направи обиколка с наш служител на изложението и да се включи в подготвените игри на щандовете на наши общини партньори, в това число Община Казанлък, Община Хасково, Община Сандански, Община Белоградчик и Община Дряново.

Изненадите не спират до тук!

Запознахме нашите почитатели с новия iLoveBulgaria chat extension за Viber. Удобен и полезен, този Extension позволява на всеки, който обича пътешествията да открива нови дестинации в страната, да ги споделя с приятели бързо и лесно директно в панела за разговори във Viber, като по този начин планирането на поредното пътуване става по-удобно и без излишно забавяне. Всеки посетител имаше възможност да сподели коя дестинация в България иска да посети през 2018 г. и да запечата своето желание със снимка в нашия Viber Chat! Пожелаваме на всички да посетят желаните от тях кътчета в България и да ги споделят със свои любими хора.

Веселин Василев – основател на платформата  iLoveBulgaria, участва в кръгла маса на тема “Дигитализация на туристическите услуги”. Той представи цялостната коцепция на платформата, която използва най-модерните технологии в областта на дигиталния маркетинг, като обединява усилията на различни организации като общини, бизнеси и туристически обекти.


Екипът на iLoveBulgaria ще продължи участието си на големи туристически изложения и тази година, където ще запознаваме потребителите с нашето мобилно приложение и ще промотираме България като целогодишна туристическа дестинация.


Изтеглете мобилното приложение iLoveBulgaria