Христо Янев беше единственият българин лектор за 2-ри път на най-голямото туристическо изложение в света ITB Berlin 2018

Христо Янев беше единственият българин лектор за 2-ри път на най-голямото туристическо изложение в света ITB Berlin 2018 Собственикът и управител на „ВИП-Сливен“ ООД с порталите www.VisitBulgariaOn.com , www.MeOnTour.com , www.VisitSliven.com и www.BestBulgariaDeals.com , Христо Янев бе поканен от организаторите на най-голямото туристическо изложение в света ITB Berlin да бъде лектор на 09.03.2018 в e-Travel World в 15:00ч. в зала 7.1 e-Travel Lab. Това беше второто му участие като единствения българин в историята на изложението след това през 2014-та. Темата му бе свързана с човека и изкуствения интелект в еднодневните турове и активитети. Имаше излъчване на живо онлайн от залата.

“Това е една много интересна тема, защото изкуственият интелект днес е в телефоните на всеки един от нас, във всеки интернет сайт и това, включено в определени активности в туризма дава много възможности, които могат да се възползват, както туроператорите, така и потребителите на туристическите услуги”.

Изкуственият интелект в туризма помага при осъществяването на контакта с клиента, в поддържането на контакта и в навременното предлагане на туристическата услуга или търсенето на обратна връзка със самия клиент. Човекът се намесва там, където вече се правят самите резервации, когато трябва нещо да се уточни. Това създава една симбиоза, която е полезна за клиента и за туроператора, защото всичко се случва много по-лесно, отколкото само да има персонал, който да се грижи за всички отговори и за цялата комуникация.


Изтеглете мобилното приложение iLoveBulgaria