iLoveBulgaria започна информационна кампания в подкрепа на българския туризъм на Аполония 2017

Старт на кампания за промоция на българския туризъм бе даден на празниците на изкуствата Аполония 2017 в Созопол. Ценителите на изкуството и посетителите на романтичния черноморски град ще могат до края на седмицата да се запознаят с възможностите на мобилното приложение iLoveBulgaria, чиито създатели са инициатори на кампанията. На щанда на платформата до Амфитеатъра в Созопол. Посетителите на Аполония 2017 ще се запознаят с пълния капацитет на платформата, чрез която вече над 15 000 потребители намират информация и използват за навигатор до любимите си кътчета в България. Само за няколко месеца от пускането си iLoveBulgaria успя да спечели над 40 000 последователи в социалните мрежи. Информационната кампания ще продължи до края на септември и ще обхване още ключови туристически места в София, Варна и други градове.

Благодарение на новата функционалност “Места” потребителите могат да разберат кои са най-посещаваните от участници в платформата обекти. Чрез посещенията на обектите и сканирането на техните табели, потребителите помагат за допълнителното им популяризиране. За чуждестранните посетители на страната ни е добавена рубрика „Полезна информация“, в която може да се научат интересни факти и да се получи съвет за пълноценно пътуване в България. Мобилното приложение е достъпно на 13 езика.

Платформата iLoveBulgaria дава възможност потребителите да споделят любимите си туристически обекти в социалните мрежи, което допринася за по-широкото популяризиране на България като туристическа дестинация. iLoveBulgaria предлага информация и за множество бизнес обекти, свързани с туризма. По този начин потребителите, които имат нужда от хотел за почивка, ресторант, в който да хапнат, или българско вино, което да опитат, могат да открият най-атрактивните предложения, оценени от други участници в платформата. Вградената навигация прави намирането им и достигането до тях лесно и приятно.


Изтеглете мобилното приложение iLoveBulgaria