iLoveBulgaria с профил във Viber и автоматизиран чатбот

С над 800 милиона потребителя, мобилното приложение Viber става все по-популярно. Особено силни в Централна и Източна Европа, Viber имат много лоялни потребители, които комуникират през приложението чрез обаждания или чат. Постоянно развиваща се, фирмата пусна в края на миналата година последната си новост – автоматизирана чат бот функционалност. Това означава, че потребителят може да се възползва от услуги или да получава информация, от автоматичен робот посредством чат.

iLoveBulgaria вече има присъствие във Viber и предлага възможността на потребителите си да получат информация посредством чат бота. Първата стъпка от партньорството с Viber е създаденият публичен чат. В него също се споделя полезна и интересна информация – актуални промоции, съобщения за туристически обекти в страната, новини, видео.

От своя страна, чатботът помага както на българите, така и на чуждестранните туристи. Благодарение на него те могат лесно да намерят най-близките туристически забелжителности или бизнеси, като споделят локацията си, да получат техните контакти и навигация до тях. Подобни възможности и нови технологии вдигат качеството на туристическите услуги в България и предоставят улеснение за пътуващите из страната.

iLoveBulgaria Viber чатботПартньорството на iLoveBulgaria с Viber е дългосрочно и то помага не само на крайните потребители, но и на Министерство на туризма, което в последните години поощрява интегрирането на нови технологии и иновации в индустрията. За iLoveBulgaria това е най-новият канал, чрез който промотира България като туристическа дестинация. Освен чрез Viber, платформата iLoveBulgaria използва приложението, уебсайта и профилите си в социалните медии (Facebook и Instagram), за да разпространява информация за интересните места в България.


Изтеглете мобилното приложение iLoveBulgaria