ILoveBulgaria участва на изложението ITB Berlin

ITB – Берлин е най-значимият туристически форум в световен мащаб, предназначен както за професионалисти, така и за масова публика. Всяка година в германската столица се събират изложители от цял свят – държави с национални щандове, туроператори, туристически агенции, хотели, които обменят опит, представят най-новите тенденции на туристически пазар и осъществават партньорства помежду си. Тази година България се представи с национален щанд, на който бяха Министерството на туризма, градовете Бургас, Варна, Пловдив, курортът Албена, различни туроператори и хотели.

От iLoveBulgaria бяхме подготвили много награди за посетителите. След като инсталираха приложението ни, гостите имаха възможност да сканират 2 демо табелки – същите като тези, които са поставени на 100-те национални туристически обекта. След като натрупаха точки от сканирането им и отговарянето на въпрос за точки, те получаваха награда срещу определен брой точки.

На щанда на България голям интерес предизвика мястото, където всеки можеше да получи сертификат, на който пишеше името му на глаголица. Проведоха се дегустации на различни видове български вина, а гостите на изложението видяха и български народни танци.

“България има потенциал да бъде целогодишна дестинация със световноизвестни зимни и морски курорти”. Това заяви в Берлин зам.-министърът на туризма Ирена Георгиева при откриването на пресконференция на тема „България четири сезона“, организирана от Министерството на туризма. На събитието, екипът на iLoveBulgaria представи платформата ни и постигнатите резултати до момента.


Изтеглете мобилното приложение iLoveBulgaria