Вземи своите коледни подаръци!

Коледните и новогодишни празници наближават, и ние от iLoveBulgaria ще раздадем подаръци на нашите потребители. Подговили сме няколко изненади за Вас!

1. 50 подаръчни комплекта срещу 30 точки в мобилното приложение iLoveBulgaria

Всеки комплект съдържа календарче, магнит и гривна с нашето лого. За да вземете комплект – отворете мобилното приложение iLoveBulgaria, отидете на “Промоции”, намерете и  отворете “iLoveBulgaria подаръци за Коледа” и натиснете бутона “Вземи”. Срещу 30 точки от мобилното приложение ще получите подаръци, ще се свържем с Вас (попълнете в “Членство” телефона си) и ще Ви изпратим подаръците.

2. Томбола за исторически пътеводител и флашка

За да участвате в томболата за исторически пътеводител и флаш памет с нашето лого, отворете мобилното приложение iLoveBulgaria, намерете в “Промоции” офертата “Коледна томбола – въпрос 1”. В описанието на офертата е зададен въпрос – натиснете бутона “Код” под снимката и в текстовото поле напишете отговора. При правилен отговор, ще Ви се появи нова оферта – “Коледна томбола – въпрос 2”. Ако отговорите и там правилно – отворете и “Коледна томбола – въпрос 3”, за да участвате в томболата.

3. Томбола за чаша и исторически пътеводител

Петима от Вас ще спечелят чаша и исторически пътеводител от тази томбола. За да участвате в нея, отворете мобилното приложение “iLoveBulgaria”, в “Промоции” намерете офертата “iLoveBulgaria чаша и исторически пътеводител” и прочетете въпроса в описанието.  За да отговорите на него – натиснете бутона “Код” под снимката и въведете отговора на въпроса (участието в томболата е срещу 20 точки).

Победителите ще бъдат обявени на 3 и 4 януари в официалната фейсбук страница на iLoveBulgaria.

1. Попълване на всички полета в профила Ви – 10 точки

Най-бързият и лесен начин да получите 10 бонус точки в приложението е да попълните данните във Вашия профил. Това става, като изберете Членство, а след това натиснете иконката с молив.

2. Ваш приятел да инсталира приложението – 5 точки

Може да получите 5 бонус точки в приложението, когато Ваш приятел въведе Вашия код за поръчител при неговата регистрация. Вашият код може да му изпратите от бутона Сподели с приятел в екран Членство.

3. Сканирайте табелката на iLoveBulgaria на някой от 100-те национални туристически обекта – 5 точки

Обектите, които са видими в раздел “Промоции” в приложението, дават определен брой точки – обикновено 5. Можете да получите точки от тях веднъж седмично от всеки обект. Към обектите са включени част от 100-те национални туристически обекта, различни обществени сгради, както и бизнеси – членове на платформата. Точките получавате, когато натиснете “Скенер” и сканирате QR кода от табелката на iLoveBulgaria на съответния обект.

4. Сканирайте табелката на iLoveBulgaria на общински туристически обект

В партньорство сме с десетки общини в България, а наша табелка с QR код има на туристическите обекти в тези общини. Сканирането им Ви носи по 2 точки всяка седмица.

5.Оферта за точки в приложението

Периодично пускаме оферта в раздел “Промоции” в приложението, която дава 10 точки срещу верен отговор на зададен въпрос.

 


Изтеглете мобилното приложение iLoveBulgaria

Туристически обекти

Вижте още