Спечели награди от BG Бъди активен и LoveBulgaria!

BG БЪДИ АКТИВЕН И ILOVEBULGARIA ТЕ ПРЕДИЗВИКВАТ: СКАНИРАЙ, ИЗКАЧВАЙ СТЪЛБИ И ПЛАНИНИ!

Изкачи стълбите на туристическите обекти с най-много стъпала в България. Сподели своето преживяване с нас и спечели!

iLoveBulgaria призовават всички да използват пoчивните дни не само за преоткриване на страната ни и интересни маршрути в нея, но и посочват неповторими кътчета, които съдържат стълби или планински трудно достъпни обекти: Национален парк-музей „Шипка-Бузлуджа“, Античен театър – Пловдив, Асенова крепост, Археологически комплекс „Перперикон“, Връх Околчица – лобното място на Христо Ботев, Паметник „Създатели на българската държава” -Шумен, Панорама „Плевенска епопея 1877 г.” – Плевен.

Всеки сканирал QR кода на една от табелките от изброените обекти или качил снимка в социални мрежи с#ЯмСтълбиЗаЗакуска от мястото, ще участва в допълнителна томбола за страхотни награди.

Сканирането на QR кода става с мобилното приложение iLoveBulgaria:

Всички изпълнили точните условия на конкурса ще участват в томбола за награди от iLoveBulgaria и No Elevatiors Day.  Двама от участниците ще спечелят фитнес гривна-крачкомер, а за трима късметлии е подготвен специален подаръчен комплект.

Асансьори в цялата страната ще спрат на 25 април като част от международната инициатива Ден без асансьори No Elevators Day. За четвърта поредна година каузата обединява у нас институции, компании, медии и обществени личности, за да бъде привлечено общественото внимание към темата за това колко важна за здравето е ежедневната физическа активност.

Вече няколко години в последната сряда на месец април сдружението се опитва да докаже, че без допълнително време и средства всеки може да допринесе дългосрочно за здравето и настроението си, като избере стълбите вместо асансьора.


Изтеглете мобилното приложение iLoveBulgaria