Национална информационна кампания на iLoveBulgaria

Национална информационна кампания на iLoveBulgariaПрез целия месец септември 2017 година беше проведена Национална информационна кампания на платформата iLoveBulgaria. Тя беше осъществена в социалните мрежи и в различни градове в България. Целта беше да запознаем максимално много хора – не само с интереси в областта на туризма, но и граждани, с това какво представлява платформата iLoveBulgaria. Показахме как работи мобилното приложение – как се сканират QR кодове от табелките на туристически обекти, натрупването на точки и размяната им за награди, които раздадохме на мястото на събитията. Демонстрирахме и нововъденията – новата версия на мобилното приложение iLoveBulgaria и интеграцията ни с Viber и нашия чат-бот. Бяхме и на изложбите на нашия приятел Радослав Първанов, който представи проекта си “Аз съм българка” в Балчик и Копривщица.

Чрез социалните ни канали – Facebook, Instagram и Viber, показахме на потребителите чрез инфографики новите екрани в мобилното приложение:

В различни градове имахме информационни щандове, където туристите и гражданите се запознаха с нас и след демонстриране на работата с приложението, раздадохме подаръци.

В Созопол, по време на “Аполония” 2017:

iLoveBulgaria по време на Аполония Созопол

В една от Общините, с които започнахме партньорство – Сливен:

iLoveBulgaria в Сливен

По време на Sofia Spark Fest 2017 – съвместно с партньорите ни от Министерството на туризма:

В по-големите градове, където има обекти от 100-те национални туристически обекта, както и в някои от общините-партньори, организирахме кратки маршрути за посещение на забележителностите. Участието ставаше чрез сканиране на QR кода от нашите табелки на обектите, а чрез томбола възнаградихме и участниците в туровете.

Пловдив маршрут


Изтеглете мобилното приложение iLoveBulgaria