iLoveBulgaria на четвъртата олимпиада по Маркетинг в ИУ-Варна

Икономически университет олимпиада по маркетинг Horizon software solutions iLoveBulgariaНа 29 юни 2017г. се проведе четвъртата по ред Олимпиада по Маркетинг в Икономически университет – Варна, която събра студенти, обучаващи се в сферата на маркетинга от университети в страната и чужбина. Тематичните направления бяха: Маркетинг и иновации; Онлайн B2B и B2C маркетинг и Приложен маркетинг чрез използването на съвременни технологии. Дванадесет екипа от 6 университета от страната и чужбина се включиха в надпреварата чрез разработване на казус по конкретен проблем, зададен от Horizon Software Solutions – фирмата, създала междунароодната платформа iLove, част от която е и iLoveBulgaria, и публично представяне на резултатите.

Сред подалите заявка за участие бяха и студенти, които се обучават по програмата Еразъм+ в Икономически Университет – Варна. Компанията – създател на iLoveBulgaria – Horizon Software Solutions Ltd., беше спонсор на наградния фонд на Олимпиадата по Маркетинг.

Horizon software solutionsОсвен традиционните награди беше излъчена и награда на публиката, която определи най- атрактивната презентация сред всички екипи на база на публичното представяне. Победители бяха студентите от Университета за национално и световно стопанство. Благодарим за ентусиазма, отдадеността и добрата презентация!

iLoveBulgaria туристическа обиколкаНа следващия ден / 30 юни/ за участниците в олимпиадата бе организирана специална туристическа обиколка на забележителностите на град Варна “Опознай Варна с интерактивния гид iLoveBulgaria” със съдействието на iLoveBulgaria Ltd. и Туристически информационен център- Варна. Бе организирана игра за всички участници в обиколката като победителите спечелиха енергийни напитки Black Energy.


Изтеглете мобилното приложение iLoveBulgaria