Как да печелите точки в приложението iLoveBulgaria

Всеки потребител може да трупа точки в приложението, които да използва при промоционалните оферти на бизнесите, които са членове на платформата, или за участие в нашите томболи с награди. Имате няколко възможности да събирате точки:

1. Попълване на всички полета в профила Ви – 10 точки

Най-бързият и лесен начин да получите 10 бонус точки в приложението е да попълните данните във Вашия профил. Това става, като изберете екран “Профил”, а след това натиснете иконката горе вляво и “Корекция”:

2. Ваш приятел да инсталира приложението – 5 точки

Може да получите 5 бонус точки в приложението, когато Ваш приятел въведе Вашия код за поръчител при неговата регистрация. Вашият код може да му споделите от профила си – екран “Профил”:

Вашият приятел трябва да въведе кода Ви при регистрация – в това поле:

3. Сканирайте табелката на iLoveBulgaria на някой от 100-те национални туристически обекта – 5 точки

Обектите, които са видими в раздел “Туризъм” в приложението, дават определен брой точки – обикновено 5. Можете да получите точки от тях веднъж седмично от всеки обект. Към обектите са включени 100-те национални туристически обекта, различни обществени сгради, както и бизнеси – членове на платформата. Точките получавате, когато натиснете “Скенер” и сканирате QR кода от табелката на iLoveBulgaria на съответния обект. Табелката ни изглежда по този начин и обикновено е поставена около входа или касата на обекта:

4. Сканирайте табелката на iLoveBulgaria на общински туристически обект

В партньорство сме с десетки общини в България, а наша табелка с QR код има на туристическите обекти в тези общини. Сканирането им Ви носи по 2 точки всяка седмица.

5.Оферта за точки в приложението

Периодично пускаме оферта в раздел “Туризъм” в приложението, която дава различен брой точки срещу верен отговор на зададен въпрос.


Изтеглете мобилното приложение iLoveBulgaria