Лято 2018 с iLoveBulgaria!

Официално лятото настъпи и започва сезонът на пътуванията, приключенията и летните емоции! Подготвили сме много изненади за Вас- нашите верни приятели и последователи на мобилното приложение iLoveBulgaria! Открийте нашите изненади, включете се в разнообразни игри и спечелете много подаръци! Свали приложението iLoveBulgaria и бъди част от интерактивното лято 2018!

Класация на най-посещаваните туристически обекти в България

iLoveBulgaria търси най-посещаваните туристически обекти в България! Ако Вашият любим туристически обект или дестинация е част от Платформата iLoveBulgaria имате възможност да му помогнете да се изкачи в класацията ни за най- посещаваните места в страната. Вашата любима дестинация е на няколко клика от челните места в класацията на iLoveBulgaria! Какво трябва да направите? Посещавайки туристическите обекти, сканирайте QR кода от табелката на iLoveBulgaria. Класацията можете да следите тук.

Опознайте България с тематичните ни маршрути

Подготвили сме различни маршрути, включващи забележителности в България – 100-те национални туристически обекта, интересни забележителности в българските градове, както и по-неизвестни обекти. Маршрутите ще Ви докоснат до историята на българските градове, а сканирайки QR кода от нашите табелки на обектите, Вие получавате информация за съответния  обект и се включвате в томболи за различни награди, ако изпълните целия маршрут. Независимо дали сте на море във Варна, обикаляте Старата столица Велико Търново, разхождате се в “Малката Виена” – Русе, ходите по стъпките на 100-те войводи в Сливен, за всеки един потребител ще има подходящ маршрут. Следете актуалните маршрути в мобилното приложение iLoveBulgaria.

Промоционални поредложения от туристически бизнеси

Нашите бизнес партньори също мислят за Вас!Специално за всички потребители на мобилното приложение iLoveBulgaria са подготвили неустоими промоционални предложения. Имате разнообразен избор – независимо дали си падате по екстремни скокове с парашут, обичате тишината на планината или шума на морето, обичате да обикаляте културни обекти или сте гладни след разходка – за всеки има подходящо предложение. Актуалните летни изненади на бизнесите са в екран “Промоции” в мобилното приложение.

Отвори мобилното приложение iLoveBulgaria и нека твоето незабравимо лято 2018 започне сега!


Изтеглете мобилното приложение iLoveBulgaria