Дестинация Дряново: "Музей „Колю Фичето“ е №10 сред най-посещаваните туристически обекти в България през 2021 г."

Въпреки че сектор туризъм се намира в изключително бурни води от началото на епидемията преди близо 2 години, Дряново успява да се задържи на повъхността. Ясен знак за това е годишната класация за най-посещаваните туристически обекти в България, изготвена от ILoveBulgaria – официалният интерактивен гид на България. За него ви разказахме подробно ТУК. Подреждането се основава на брой сканирания на QR кодовете, които се намират на табелки до всеки обект, т.е. става дума за действителни посещения.

В класацията за 2021 г. изключително силно представяне отбелязва музей „Колю Фичето“, който заема десета позиция. Малко по-назад, на 15-о място, виждаме и друга основна забележителност на територията на община Дряново – пещерата „Бачо Киро“. Броят на всички обекти е 302, сред които още няколко дряновски – Исторически музей, Лафчиевата къща, часовниковата кула и каменният мост на майстор Колю Фичето.

Напомняме, че сканирането на споменатите QR кодове отваря страница с описание на съответната забележителност. Така можете да научите повече за тези интересни и важни места, като същевременно събирате точки, с които след това можете да се възползвате от специални предложения в приложението.

Източник: Дестинация Дряново


Изтеглете мобилното приложение iLoveBulgaria